Trending Tags

Verkeerskaartjes en verkeersschooltips

Nadat ik een recente bekeuring voor snelheidsovertredingen had gekregen (87 in een zone met een maximumsnelheid van 65), heb ik onderzoek gedaan naar de beste benaderingen voor het omgaan met het verkeersbericht. De officier schoot zijn laser over twee tot drie auto’s en bestempelde me met een bekeuring voor te hard rijden. Was ik natuurlijk schuldig, was ik boos omdat ik betrapt werd en de angel van de gevolgen, zonder twijfel. Toen de agent me aan de kant hield, had ik geen redelijke verklaring voor mijn snelheid, noch zat er een supermodel op de passagiersstoel dat droop van afleiding. Wat moet de normale man doen? Ik zal het in detail uitleggen en het is misschien een beetje langdradig, maar de moeite waard!!

Ik nam mijn klontjes en probeerde erachter te komen hoe ik het de goedkoopste en gemakkelijkste uitweg kon maken. De officier zei dat de rechtbank me de kaartgegevens zou sturen en dat ik in aanmerking zou komen voor de Van AM naar B. Toen ik zei dat dat geweldig zou zijn omdat ik hoorde dat er een probleem was na 20 mijl over de snelheidslimiet, veranderde hij zijn verhaal en zei dat de rechter zou moeten beslissen. De officier wilde gewoon een schone ontsnapping maken…

Ik wachtte om de onheilspellende envelop per post te krijgen, maar die kwam nooit. Ik wachtte tot ik nog drie dagen te gaan had (zoals vermeld op het ticket) voordat ik naar het gerechtsgebouw ging. Ik vermeld dit omdat het ongeveer 90 minuten rijden van mijn huis was.

Bij het loket vroeg ik de medewerker wat hij zou doen als hij in mijn situatie zou zitten. Normaal gesproken nemen we aan dat hij wil wat het gerechtsgebouw wil… geld, maar hij was zeer bereidwillig. Hij zei wat je ook doet, ga naar de rechter en vraag om een verkeersschool en een boetevermindering. Ik vroeg hem wat de boete zou zijn om gewoon te betalen en hij zei 342 … wauw! Hij boekte me voor 13.00 uur en ik ging lunchen en kwam een beetje vroeg aan voor de rechtbank. Ik zat naast andere overtreders die op dezelfde locatie en voor dezelfde overtreding werden gepakt. Ik voelde me het slachtoffer van een snelheidscontrole. Er moet een strategie zijn om uit deze situatie te komen.

De deur van de rechtbank ging open en de griffier kondigde aan dat ze klaar zijn om ieders zaak te behandelen. De rechter verklaarde dat als je onschuldig wilt pleiten, je terug moet komen en als je schuldig wordt bevonden, krijg je de volledige straf. Ik wist dat Perry Mason me niet te hulp zou schieten. Hij verklaarde toen dat je schuld kunt bekennen en dat hij heel mild zou zijn. Dit lijkt veel voor te komen bij de rechters, aangezien het meeste geld voor een bekeuring naar het gerechtsgebouw gaat en niet naar de politie, zoals iedereen denkt. Ze willen de honingpot niet van streek maken. Hij verlaagde mijn boete tot minder dan de helft tot 162 en gaf me verkeersles. De rechter gaf me bijna een dankbaar gevoel voor het betalen van mijn bekeuring. Maar het wordt beter.

Ik betaalde graag mijn kaartje en schreef me in voor de verkeersschool. Maar welke school moet ik kiezen. Ik heb online wat onderzoek gedaan en ontdekte dat iedereen deze “Ticket-Toaster” en “Internet Traffic School” leuk vond. Ik heb niets met deze bedrijven te maken, maar ben blij dat ze er zijn. Het onderzoek toonde me de beste manier om de tests af te leggen. Er zijn 9 toetsen plus een eindexamen. Pssst… dit is het beste deel. De verkeersschool kostte me 45 minuten; in plaats van de gebruikelijke 8 uur luisteren naar een of andere sukkel in wit polyester die me de ins en outs van verkeersveiligheid vertelt. Om de examens snel af te ronden, kopieert u de tekst uit de hoofdstukken en plakt u deze in Word (Microsoft). Kopieer vervolgens de relevante feiten van de “toetsvragen” in de zoekfunctie van Word en de antwoorden verschijnen snel. Kopieer en plak aan het einde van elke hoofdstuktoets de antwoorden in een Word-document en sla ze samen met de tekst op. Blijf dat doen totdat alle tests zijn gedaan. Wanneer je bij het eindexamen komt, gebruik dan alle middelen die je hebt verworven om het eindexamen af te ronden. Dit was de beste 15 dollar die ik heb uitgegeven om honderden op mijn verzekering te besparen. Ik hoop dat dit mijn eigenzinnige vrienden helpt om tijd en geld te besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Welke voeding heb ik nodig?
Next post Waarom u weg moet blijven van casinobonussen