Trending Tags

Tiffany Lampen – tijdloze schoonheid en verbluffende kleuren

De wereld heeft een mooie en subtiele verandering gezien in de stijl en het merk van lampen, maar zonder Tiffany-lampen zou ze de wonderen van schoonheid en glorieuze creatie niet echt hebben ervaren. Elke lamp is gemaakt door Louis C. Tiffany en heeft een eclectisch ontwerp met delicate details die fragiel maar bijna adembenemend zijn. Een naam die interesse wekt in elk model met zijn elegantie en showmanship, behoudt zijn status als een individu, meesterontwerper en lampenmaker.

Misschien wel het meest in het oog springende kenmerk van deze prachtige lamp is het prachtige glas-in-lood dat elke lamp siert. Ze gebruiken een combinatie van binnen- en buitenverlichting om een ​​bijna surrealistische weergave te creëren. Letterlijk ondergedompeld in kwaliteit en voortreffelijk vakmanschap, bieden deze tijdloze meesterwerken individuele kijkers de mogelijkheid om hun eigen merk van comfort en schoonheid te creëren in hun huis, kantoor, slaapkamer of een andere locatie naar keuze. Met donkere kleuren en grillige ontwerpen bovenop de eenvoudigste pastelkleuren, zijn deze lampen flatterend en niet te vergeten.

In plaats van te vertrouwen op gemeenschappelijke prioriteiten bij het maken en ontwerpen van glas-in-lood Prachtige lampen, ging Tiffany een stap verder en introduceerde het nu populaire type glasbeits. In plaats van de bijna archaïsche methode van schilderen over helder glas om glas in lood te maken, introduceerde Louis Tiffany de koperfolietechniek, waarbij de gewenste kleur en verschillende tinten in het glas werden aangebracht.

Als u overweegt Tiffany Originals te kopen, zijn er een paar dingen die u moet weten voordat u de definitieve beslissing neemt. Houd rekening met het formaat en de stijl van deze prachtige lamp in je tafellamp, nachtkastjelamp, vloerlamp of vele andere modellen. De stijl van de kap is een van de meest populaire en veelzijdige opties die van invloed kunnen zijn op uw beslissing welke lamp u wilt kopen. Shading in deze stijl is meestal hoe elke stijl van lamp wordt geclassificeerd. Om veel ontwerpen en stijlen te begrijpen, moet u rekening houden met het unieke karakter en de kleurendiversiteit van elk.

Kegelvormige tinten zijn waarschijnlijk de meest populaire vorm omdat ze goedkoper te maken zijn. Deze prachtige bloemdessintint heeft een cirkelvormige rand die wordt ondersteund door rechte zijkanten. Omdat de namen van Tiffany-lampen grotendeels zijn ontleend aan hun ontwerp in plaats van aan hun vorm, zijn er nogal wat ontwerpen die een esthetisch aangename keuze bieden in een breed scala aan producten.

De delicate balans van bloemmotieven, prisma’s en vormen is wat de bloemdessintonen vormt. De tinten hebben een bolvorm en werken met geometrische vormen om enkele van de meest unieke bloemen- en bladpatronen te creëren die je ooit hebt gezien. Deze kleurselectie valt in twee verschillende categorieën, elk met zijn eigen reeks kenmerken en kenmerken.

Door de eenvoud van zijn basisvorm te tonen en het te transformeren in een zeldzaam schoonheidsproduct, keren geometrische glazen tinten terug naar een eenvoudiger tijdperk van basiskleuren en eenvoudige schoonheid en elegantie. Deze hebben geen specifiek patroon, maar hun spontane uniciteit valt op.

De Globe Shaped-kap heeft een excentrieker ontwerp en is de voorkeurskeuze voor staande lampen. Door de kegelvormige kappen te combineren met een vloerlampstijl, krijgen gebruikers het volledige spectrum van schoonheid, maar zeker een uniek punt voor persoonlijkheid.

De meest complexe en moeilijk te ontwerpen zijn de onregelmatige boven- en ondertinten. De bloemmotieven die hier worden gebruikt, voornamelijk samengesteld uit rijke en diepe kleuren, krijgen veel meer aandacht en decoratie dan andere stijlen. Met een verscheidenheid aan rijke tinten van voornamelijk pastelkleuren en kleine mixen van rijke, donkere kleuren, lijken deze tinten te passen bij de meeste persoonlijke voorkeuren in design.

Misschien wel de mooiste ontwerpen van Louis C. Tiffany zijn Arrowroot, Black Bamboo en Acorn. Elk ontwerp van dit bedrijf maakt Tiffany tot een stijlvol en populair merk. Veel mensen proberen de schoonheid en stijl van deze lamp na te bootsen, maar dat lukt niet omdat Tiffany in alle opzichten echt uniek is.

Het moeilijkste bij het kiezen van een Tiffany-lamp is uitzoeken waar je hem in je huis moet plaatsen om hem het beste zicht te geven. Sommige wenselijke locaties zijn niet beperkt tot de lobby, het nachtkastje boven, het praktische bureau of de woonkamer om sfeer en kleur toe te voegen. Door uw nieuwe Tiffany-lamp op een plek te plaatsen waar uw gasten hem duidelijk kunnen zien, kan deze het middelpunt van uw gesprek worden.

Tiffany-lampen brengen een elegante en verfijnde charme in uw kantoorinterieurs en brengen een professionele sfeer naar uw inkomende klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Het belang van social media-marketing in het bedrijfsleven
Next post Hoe u een goochelaar inhuurt voor uw bedrijfsevenement