Trending Tags

Scooters voor kinderen – hoe u de juiste kiest voor uw kind

Er gaat niets boven surfen op de stoep op een klassieke scooter. Van alle ritten die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, lijken scooters het minst te zijn veranderd sinds de dag dat ze voor het eerst werden geïntroduceerd. Het algehele ontwerp van de scooter is hetzelfde gebleven, maar nieuwe functies zijn onder meer drie- en vierwielige modellen voor jongere rijders en verschillende elektrische scootermodellen.

Voor de jongste scooterliefhebbers is een model My First Scooter ideaal. Deze scooter begint met 4 wielen voor maximale stabiliteit. Met een gevoel van evenwicht kunnen 4 wielen 3 wielen worden en vervolgens 2 wielen naarmate het zelfvertrouwen van uw kind toeneemt. Deze lichte, stevige step is geschikt voor peuters van 2 jaar en ouder. Een andere geweldige optie voor jongere kinderen op scooters is een reeks driewielige nieuws over scooters met stripfiguren, zoals de Peppa Pig Tri Scooter. Deze step heeft een stevig ontwerp met brede wielen, makkelijk wegglijdende voeten en een stalen frame, waardoor het een geweldige step is voor jonge kinderen die nog moeten leren balanceren.

De Mini Micro T-bar Step is ook een driewielige step voor kinderen van 3 tot 5 jaar, maar het is een verfijnde versie van een step ontworpen voor kleinere peuters. Er zijn geen extra grote wielen of stripfiguren op deze scooter. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, de Mini Micro Scooter is ontwikkeld met de hulp van medische professionals en heeft een uniek stuurontwerp waarmee kinderen kunnen gebruiken, leunen en sturen. De Maxi Micro T-bar scootmobiel is ook geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Alle driewielige scooters zijn geweldige manieren voor kleintjes om naar buiten te gaan en te sporten. De extra stabiliteit die inherent is aan het driewielige ontwerp stelt jonge kinderen in staat om zelfvertrouwen te krijgen en snel vorderingen te maken op het gebied van balans en coördinatie terwijl ze op pad gaan.

Er zijn verschillende tweewielige modellen beschikbaar voor oudere kinderen en degenen die de driewielige scooter onder de knie hebben. De Micro Sprite step is een lichtgewicht step geschikt voor kinderen van 6 tot volwassenen. Deze scooter is geweldig als speelgoed en forens, heeft een achterwielbeschermer/veerrem en kan gemakkelijk worden opgevouwen om op te bergen. Natuurlijk zijn er ook tweewielige scooters met karakterontwerpen, waaronder sportieve emblemen met Hello Kitty, Toy Story-personages, Hannah Montana en Disney Fairies.

Variaties op de standaard tweewielige scooter zijn onder andere de Rocket Scooter met 12″ luchtbanden, handremmen en een brede voetsteun met veel ruimte voor comfort en tricks. Deze scooter is geschikt voor rijders ouder dan 5 jaar. Nog een iets andere The Scooter is een Razor Spark-scooter Ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze scooter is geweldig als speelgoed, forensenvoertuig of trick-scooter en wordt geleverd met een vonkpatroon. Klim terug op de achterste stang voor trucs en bochten Voeg een toeslag toe!

Er zijn ook verschillende modellen elektrische scooters met en zonder stoelen. De Razor E100 elektrische scooter heeft een stille riemaandrijfmotor die wordt aangedreven door twee 12V-batterijen, een kickstart voor extra veiligheid en een duimgashendel, en is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. De Razor E100S is vergelijkbaar met de E100 met de toevoeging van een verwijderbare stoel. Razor maakt ook de retro-geïnspireerde Pocket Mod 24V elektrische scooter. Deze scooter is gemodelleerd naar een klassiek Italiaans ontwerp voor kinderen van 13 jaar en ouder en kan snelheden tot 24 km/u halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hoe een online apotheek te gebruiken
Next post Hoe u de beste koekenpan kiest