Trending Tags

Reinigingsverpakking -Tips voor het reinigen van vogels

 

De verpakkingsweg fungeert als een habitat voor verschillende soorten organismen. Als de algen in een schuilplaats rijden, wordt het moeilijk om het schoon te maken. Het is noodzakelijk om een speciale reinigingsmethode aan te nemen, zodat de bestaande vogels worden verwijderd en de nieuwe vogels niet meer zullen groeien.

Verpakkingswegen gemaakt van specifieke materialen zandsteen en kalksteen hebben de neiging om de algengroei te verhogen in vergelijking met anderen. Algen groeien de neiging op een plek te groeien waar het weer nat is en de verpakkingsweg veel vocht onderhoudt. Daarom is de eerste stap om de verpakkingsweg bestrating reinigen te houden en regelmatig droog te drogen.

Verschillende thuisbleken zijn ideaal voor het reinigen van de geïnfecteerde verpakking. De markt heeft verschillende bleekmiddelen. Kies geen dikke gelatine -bleekmiddel om de verpakking schoon te maken, omdat het verpakkingsmateriaal erg sterk is en de vorm van de verpakkingsweg kan beschadigen.

Meng schoon water om natriumchloraat (bleekmiddel) te verdunnen en giet het in de verharde weg. Houd altijd een schone emmer, zodat u het bleekmiddel kunt verdunnen als het in aangrenzende gazons of andere planten in de buurt wordt gegoten.

Gebruik het niet omdat het op een bepaalde plaats stagneert zonder zich gelijkmatig te verspreiden. Als gevolg hiervan zijn bepaalde delen van de verpakkingsweg te bleek, terwijl andere delen onrein blijven. Dit geeft een zeer onopvallend uiterlijk.

Het wordt ook aanbevolen om bleekmiddel te gebruiken met meer dan 8 % sterkte en veel anionische oppervlakteactieve stoffen. Reinigingsverpakkingen geïnfecteerd met algen moeten 2-3 keer worden uitgevoerd om optimale resultaten te verkrijgen.

Het is beter om te onthouden dat sterker bleken een groter reinigingseffect heeft, maar dat producten met dergelijke kracht ook de omliggende gazons, volwassen planten en bomen kunnen beïnvloeden.

Vogels zweven in de lucht als sporen en maken een huis op het oppervlak van vocht. Ze vestigen zich in de lege gewrichten van de verpakking en gedijen door mineralen van het oppervlak en de grond te absorberen. De groene verkleuring die op de stoep kan worden gevonden, is een vogel.

Algen zijn zelden gescheiden. Ze leven als een kolonie. Het verwijderen van kleine vogelkolonies is relatief eenvoudig en grote kolonies vereisen agressievere en frequentere reiniging. Naast het bleken van kopersulfaat, wordt het ook gebruikt om de met vogels geïnfecteerde verpakkingsweg schoon te maken.

Kopersulfaatkristallen worden toegevoegd aan de voorgeschreven hoeveelheid schoon water. Deze oplossing kan worden geveegd of gespoten op de verpakkingsweg. Het is geen plek die wordt beïnvloed door vogels, maar het wordt aanbevolen om de oplossing gelijkmatig over de verpakkingsweg te verspreiden.

Draag altijd beschermende handschoenen op uw handen tijdens het behandelen van bleek- of kopersulfaatoplossing. De kopersulfaatoplossing moet ongeveer 7 dagen worden gedroogd. Na een week kunt u water spuiten met een emmer of een slangpijp gebruiken om het gebied te reinigen. U moet een stijve borstel gebruiken om de overblijfselen later te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Fietsbril – Effectieve oogbescherming
Next post Dingen die u moet overwegen bij het inhuren van een slotenmaker