Trending Tags

Hoe u een verfbeurt kunt inschatten – Exterieur Onderhoud Schilderprogramma’s voor de professionele schilder

 

Hoe u een schilderopdracht kunt winnen met weinig of geen concurrentie; dat kan als u uw voormalige en huidige klanten een onderhoudsschilderprogramma voor exterieur aanbiedt. Dit programma kan u een voortdurende bron van werk geven. We houden allemaal meer van onderhandeld werk dan van uitbesteed werk en dit is een superieure manier om zaken te doen. We gebruiken deze programma’s om aanwezig te blijven in de buurt. Als we in een buurt zijn, delen we deurhangers uit om aan te kondigen dat we aan het huis van een buurman werken. We krijgen vaak verfklussen zonder concurrerende biedingen. We worden meer een adviseur.

1) Houd het huis van uw klant in de gaten om ervoor te zorgen dat de vakschilder het huis goed beveiligt. Het hele idee is dat we eventuele problemen voorkomen voordat er zich ernstige problemen voordoen. We kennen het huis van de klanten eigenlijk beter dan zij.

2) Door geplande bezichtigingen voorkom je problemen en houd je de woning van je klant in topconditie. En ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om als live advertentie in de buurt te zijn.

3) Door de levensduur van uw werk te verlengen, wordt de noodzaak om volledig opnieuw te schilderen minder vaak, en toch blijft er werk binnenkomen.

4) Veel professionele schilders bieden onderhoudsschilderprogramma’s aan omdat het de huiseigenaar een probleemloze manier biedt om zijn huis te beschermen en er jaar na jaar goed uit te laten zien. Het andere waar zowel u als de klant van profiteren, is dat u kleinere opdrachten oppikt die te klein zijn voor concurrerende biedingen.

5) Waardebehoud, samen met het aantrekkelijk houden van het huis van uw klant, is het belangrijkste doel van een schilderprogramma voor buitenonderhoud.

6) Veel professionele schildersbedrijven bieden zowel hun commerciële als particuliere klanten buitenonderhoudsdiensten aan.

7) Een voordeel van op deze manier nauw contact met uw klanten onderhouden, is dat u andere banen van uw klanten en doorverwijzingen kunt krijgen.

Dit is een leuke manier om aan werk te komen. Als de zaken tegenvallen, kunt u deze onderhoudstaken gebruiken om uw bemanning bezig te houden. En eigenlijk kunnen deze onderhoudsprogramma’s, afhankelijk van de grootte van de klus, bijvoorbeeld herenhuizencomplexen, behoorlijk omvangrijk zijn. Ik ben altijd op zoek naar nichemarkten die vaak over het hoofd worden gezien door de meeste schildersaannemers. Deze onderhoudsschilderprogramma’s zijn geweldig omdat ze een stressvrije manier zijn om schilderklussen te krijgen, en vanwege het extra werk dat wordt verkregen via de onderhoudsschilderklant en via verwijzingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Is www.player-gt.nl een echte val?
Next post Dingen om te overwegen bij het gebruik van de Airport Shuttle Service