Trending Tags

Hoe u een goochelaar inhuurt voor uw bedrijfsevenement

Op zoek naar een goochelaar? Weet je niet waar je moet beginnen? Hier zijn enkele algemene tips om ervoor te zorgen dat u de perfecte match voor uw evenement krijgt:

1. Bepaal wat voor soort goochelaar je zoekt. Ja, er zijn VEEL verschillende soorten goochelaars. Sommigen treden uitsluitend op voor kinderen. Sommige zijn meer gericht op volwassenen. Sommige zijn voorzien van zuivere komedie. Sommige zijn meer op volwassenen gericht. Als je een zakelijk evenement plant, wil je absoluut geen goochelaar die kindermagie en ballondieren doet!

2. Bekijk hun promotiemateriaal. De meeste professionele goochelaar hebben een website en een brochure om u te helpen ze te evalueren en uw beslissing te nemen. Een goede goochelaar zal niet bang zijn om je een video van zijn optreden te laten zien, zodat je hem in actie kunt zien voor een groep als de jouwe. De meeste hebben video op hun websites, of u kunt een dvd aanvragen. Begin door een Google-zoekopdracht uit te voeren naar ‘goochelaars in Houston’ of welke stad je ook bent, om een ​​aantal websites te laten onderzoeken.

3. Controleer de inloggegevens van de goochelaar. Je wilt absoluut GEEN goochelaar die net aan zijn carrière begint. Er zijn minder dingen pijnlijker dan het kijken naar een slechte goochelaar! Aan de andere kant zijn er minder dingen vermakelijker dan het kijken naar een echt goede goochelaar. Vraag naar referenties en bekijk zijn eerdere klanten.

4. Geef het extra geld uit en koop iemand die heel goed is. Doe je groep een plezier en neem een ​​professional in de arm waarvan je weet dat hij je publiek uitstekend zal vermaken. U zult er geen spijt van krijgen! Als een goochelaar goedkoop is, is daar waarschijnlijk een goede reden voor. Denk aan het oude gezegde: “De kwaliteit zal worden herinnerd lang nadat de prijs is vergeten!”

5. Stel vragen. Ontdek wat de goochelaar precies aanbiedt, wat voor soort magie hij zal doen en hoe lang hij uw groep zal vermaken. Vraag of hij voor het eten close-up magie zal uitvoeren om het publiek op te warmen. Vraag of hij meer dan één type show beschikbaar heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Tiffany Lampen – tijdloze schoonheid en verbluffende kleuren
Next post Best Practices van Internationale SEO (Zoekmachine Optimalisatie)