Trending Tags

Hijama voor Vrouwen – Vrouwelijke Cupping Clinic

Female hijama cupping (cupping) is een behandelmethode waarbij cups op reflexgebieden worden geplaatst, meestal op de rug, buik of benen, en op verschillende punten op het lichaam om lokale congestie te veroorzaken door middel van negatieve druk die wordt gecreëerd door speciale pompen. Onderdruk kan ook worden gecreëerd door het inbrengen van warmte in de vorm van ontstoken materiaal. Door dit gebied te stimuleren door de bloedstroom op te wekken, worden de weefsels en inwendige organen waarvan wordt aangenomen dat ze met dat gebied overeenkomen, gestimuleerd. Cups veroorzaken ook lichte kneuzingen. Dit activeert het immuunsysteem. De cup wordt vervolgens verwijderd en er wordt een kleine incisie in het oppervlak gemaakt met behulp van een steriel chirurgisch mes. Plaats de beker terug en creëer weer onderdruk (vacuüm). De gecreëerde negatieve druk trekt het zieke bloed uit het lichaam en giet het in een beker, die het zieke bloed afvoert.

Vrouwelijke Hijama (Al-Hijama)

Een procedure waarbij een cup over een bepaald deel van het lichaam wordt geplaatst en een incisie wordt gemaakt onder negatieve druk (vacuüm) om bloed uit dat gebied te halen en het ‘schadelijke’ bloed net onder het huidoppervlak te verwijderen. Natte cupping therapie (Al-Hijama) dient uitgevoerd te worden door een cupping therapeut (Al-Hijama).

cuppen voor vrouwen

De grote profeet Mohammed (vzmh) van de islam gebruikte Hijama Amsterdam voor migrainehoofdpijn, eervolle heupgewrichten en achterkant van de nek, zijkanten van de nek, tussen de schouders. Het wordt genoemd in geschriften van Muhammad al-Bukhari (5263) en Muslim (2952), schrijven “De Al-Hijama is de beste van uw remedies”. Jaabir ibn Abdullah leverde over dat de Profeet (vzmh) zei: “Er is inderdaad een remedie in cupping (Al-Hijama).” [Sahi moslim (5706)]. Abdullah ibn Abbas heeft overgeleverd dat de Profeet (vzmh) zei: Cauterisatie (brandmerken met vuur).” [Saheeh al-Bukhaaree (5681);

De engelen zeiden ook tegen de Profeet dat ze Al-Hijama aanbevelen aan zijn ummah (natie). Abdullah ibn Abbas zei dat de Profeet (vzmh) zei: “Ik was op mijn nachtreis, en de engelen zeiden allemaal tegen mij: O Mohammed, je hebt een beker (Al-Hijama).” [Sahi Soenan ibn Maja]. In een overlevering gerapporteerd door Abdullah ibn Mas’ud, “De engelen zeiden:” O Mohammed, bestel uw Ummah (Anthem) met al-Hijama (beker).” [Sahi Soenan Tirmidhi (3479)]

Enkele voordelen van Hijama voor vrouwen/vrouwen

Het verwijdert dode bloedcellen uit het cardiovasculaire systeem, zuivert het bloed en verhoogt het aantal rode en witte bloedcellen.
Reinigt aderen, slagaders en haarvaten.
Verlicht blokkades of stagnerende bloedsomloop.
Bevordert de bloedcirculatie: het verlaagt het kooldioxidegehalte in het bloed en verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed, waardoor de bloedcirculatie actiever wordt.
Verbetering van de immuniteit: Verbetert de bloedcirculatie om oude afvalstoffen efficiënt te verwerken en versterkt het immuunsysteem om de weerstand tegen ziekten te verhogen.
Bevordert cellulaire activiteit. Gezuiverd bloed circuleert door het hele lichaam, waardoor cellen actiever worden en de hormoonsecretie toeneemt. Dit vertraagt het verouderingsproces in veel delen van het lichaam.
Het maakt de afgifte van lokale gifstoffen mogelijk.
Stimuleert het lymfestelsel.
Het balanceert levensenergieën.

Alhizama is een geneesmiddel

Alhizama is een geneesmiddel
Al-Hijama is zeer gunstig voor het verbeteren van de algemene gezondheid en het welzijn. Het is bijvoorbeeld ook een behandeling voor een breed scala aan ziekten en aandoeningen.

migraine.
Reumatoïde artritis.
Nek- en rugpijn en stijve of gezwollen gewrichten.
maagproblemen en maagzweren.
Hoge bloeddruk.
psychische stoornis.
onduidelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Uitstekend slotenmakersadvies dat gemakkelijk te begrijpen is
Next post Fietsbril – Effectieve oogbescherming