Trending Tags

Een gebruikte bromfiets kopen

Bromfietsen en scooters gaan als warme broodjes over de toonbank aangezien de brandstofprijzen ongekende hoogten hebben bereikt. Today meldde in augustus dat dealers in het hele land vaak geen bromfietslijnen meer hebben of slechts een paar modellen en stijlen beschikbaar hebben om uit te kiezen. Als u het lokaal moeilijk vindt om het model en de stijlopties te vinden, kunt u proberen een gebruikte bromfiets te zoeken. eBay is de grootste internetveilingsite online. Ze hebben vaak honderden advertenties voor gebruikte bromfietsen en scooters geplaatst door individuele eigenaren uit het hele land.

Bij het kopen van een gebruikte brommer kopen wil je met een aantal zaken rekening houden. Allereerst wilt u een goede deal krijgen, zo niet op zijn minst een eerlijke deal. Er zijn verschillende belangrijke factoren die u moet analyseren bij het bekijken van eBay-aanbiedingen om ervoor te zorgen dat u een goede deal krijgt. Laten we ze één voor één bekijken. Als je nieuw bent bij eBay, kun je je binnen enkele minuten als nieuwe gebruiker bij eBay registreren en in de veilinglijsten zoeken naar termen als ‘gebruikte bromfietsen’ of ‘gebruikte scooters’. Terwijl u op de afzonderlijke veilingvermeldingen klikt, let op de rang van de verkopers. Worden ze gerangschikt door eBay met een goede verkopersstatus? Zijn ze nieuw en hebben ze nog maar een paar transacties gedaan of zijn ze een gevestigde verkoper met duizenden transacties. Ik zou voor de zekerheid adviseren om een duur artikel, zoals een bromfiets, niet te kopen bij een nieuwe verkoper met minder dan vijftig transacties. Terwijl u de veilinglijsten analyseert, noteert u alle relevante informatie over elk item dat uw aandacht trekt. Selecteer “bekijk dit item” op de afzonderlijke itempagina’s om gemakkelijk terug te gaan naar de deals die het aantrekkelijkst zijn.

Als je een lijst hebt met je favoriete veilingitems, kies er dan een om op te bieden die bovenaan komt te staan. Enkele factoren om mee te wegen bij het maken van deze keuze zijn merkreputatie, kleur en stijl, aantal mijlen per gallon (70-90 is goed), mijlen op de teller, slijtage aan het frame, recent onderhoud, vorig eigendom en huidige locatie van de bromfiets. Als deze items niet in de veilinglijst staan, kunt u eenvoudig “de verkoper een vraag stellen” in de rechterzijbalk onder “ontmoet de verkoper”.

Het volgende waar u rekening mee moet houden voordat u biedingen op uw favoriete advertentie plaatst, zijn de kosten om uw bromfiets te laten bezorgen als u de veiling wint. Als het geografisch ver van u verwijderd is, is de duidelijke optie waarschijnlijk om het naar u te laten verzenden. Sommige verkopers bieden gratis verzending aan en dit kan een goede deal zijn, maar als dat niet het geval is, wilt u een schatting van de verzendkosten van eBay ontvangen. De kosten zullen waarschijnlijk ongeveer vier- tot zeshonderd dollar bedragen om rechtstreeks naar u te verzenden. Als u het artikel kunt winnen voor een goede biedprijs, dan is dit de handigste en meest tijdbesparende manier om het te laten bezorgen. Een tweede optie voor de meer budgetbewuste mensen is om de optie “geavanceerd zoeken” aan de rechterkant van de eBay-zoekfunctie te gebruiken. Hier kunt u bromfietsen & scooters selecteren onder “powersports” in het vervolgkeuzemenu. Selecteer vervolgens aanbiedingen binnen vijfhonderd mijl van uw postcode of van de dichtstbijzijnde grote stad voor u. Van mijn recente zoektocht in San Francisco, Ca, heb ik vijfenzestig vermeldingen teruggekregen om door te bladeren, wat een grote selectie van deals is. Als ik zou bieden en een veiling zou winnen, zou ik een tijd afspreken om de bromfiets op te halen met de verkoper, en dan een kleine Uhaul-aanhanger trekken om hem op te halen. Zelfs met de huidige gaskosten zou dit een aardige cent in de verzending kunnen besparen en het is misschien wel de beste optie als je een geweldige aanbieding in jouw regio vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 4 tips om online meubels te kopen
Next post Online koopproces – Hoe worden bezoekers toegewijde klanten?