Trending Tags

Binnen en buiten het dagelijkse leven van een sleepwagenchauffeur

 

Het leven op de weg kan in de winter zwaar zijn voor chauffeurs van sleepwagens.

Winterdagen kunnen bijzonder streng zijn. De temperatuur kan dalen tot onder min 30 graden, en als dat gebeurt, heb je weinig inspiratie om aan het werk te gaan.

Sleepwagenchauffeurs moeten ervoor zorgen dat ze de juiste uitrusting dragen, zoals warme laarzen en handschoenen. Zijn sneeuwpak is zwaar en heeft meestal reflecterende strips om bestuurders te helpen hem te zien in donkere of besneeuwde omstandigheden. Bij het besturen van een Laweta Dąbrowa Górnicza is het beter om meer kleding te dragen dan onderbroeken, dus het wordt aanbevolen om twee of drie lagen kleding te dragen.

Het plezier van het klaarmaken van uw auto voor transport houdt nooit op.

Het volgende op de chauffeurslijst is om naar de aangewezen sleepwagen te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig klaar is voor een volledige dagreis. De chauffeur van de sleepwagen start de vrachtwagen, warmt hem op en rijdt weg.

Wanneer een sleepoproep binnenkomt, wordt deze op een ordelijke manier afgehandeld. Het comfort van een verwarmde cabine stelt u gerust terwijl u naar elke bestemming rijdt. Het kan een beetje koud worden tijdens daadwerkelijke afspraken, maar die momenten zijn meestal vrij kort en houden de dingen interessant.

Sleepwagenchauffeurs hebben het erg druk als het erg koud is.

Chauffeurs hebben er misschien een hekel aan om naar buiten te gaan bij min 30 graden, maar soms vinden klanten dat ze moeten wachten tot de redder het voertuig sleept of start met een boost bij koud weer.

Hier zijn enkele veiligheidstips voor chauffeurs. Bewaar altijd een noodpakket in uw voertuig. Laat extra handschoenen, een muts en een warme jas of sweatshirt in je auto liggen. Het is ook erg belangrijk om een reservefles water voor u of uw radiator en een gebruikskaars te bewaren voor warmte en licht voor het geval de motor niet draait. Als u kaarsen gebruikt, vergeet dan niet om de ramen te breken om schadelijke dampen en dampen te laten ontsnappen.

Soms moet iemand een voertuig uit de sloot halen. In dit geval moet de chauffeur er extra op letten dat de sleepwagen niet beweegt of bekneld raakt. Chauffeurs moeten ook op de hoogte zijn van de verkeersomstandigheden om een toch al moeilijke situatie niet te verergeren.

Dit kan een ontmoedigende taak zijn, maar het geeft meestal veel voldoening als je iemand hebt gered van een donkere besneeuwde weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Voordelen van het gebruik van een taxiservice
Next post Een overzicht van diamanten ringen